Translate
csenfrdeitrues

Přihlásit se  

Přihlášení pro autory článků a správce stránek.

   

časopis kaktusy

Rok uplynul jako voda a tak koncem září podobně jako předchozí roky, těsně před chrudimským Zavíráním sezóny, spatřila světlo světa nová ročenka SPS - Adenium a úžeji zaměřený Speciál.
Členové, kteří se zúčastnili burzy v Chrudimi, již mají obě tiskoviny doma. Ostatní by je měli již brzy obdržet poštou. Nejste-li si jisti, zda máte zaplacený členský příspěvek, kontaktujte prosím Jirku Mauleho na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Bližší informace ke členství jsou zde: https://www.sukulenty-sps.cz/clanky/pro-cleny/clenstvi.html.
 

adenium rocenka 800 m

 
Obsah ročenky: 40 stran, 67 barevných fotek.
Z článků namátkou: Jak správně pěstovat konofyta? od Jana Glosera, Hoodia gordonii Jiřího Hadamovského nebo Echeveria tolimanensis od Jaroslava Bohaty. Také objevíme na vyschlých jihoafrických lokalitách 14 různých tylekodonů společně s dvojicí autorů Radka Matulová, Jiří Maule. Plus dalších 7 článků.
 

adenium special 800 m

 
Speciál Sukulentní a xerofytní bonsaje (36 stran) napsal Miroslav Valachovič a můžeme se těšit na více jak 40 druhů z deseti čeledí, které jsou představeny na 64 fotkách. V závěru se dozvíme o dalších perspektivních druzích a také v krátkosti o tvarování sukulentních bonsají.

https://www.sukulenty-sps.cz/clanky/pro-cleny/tiskoviny-sps/rocenky-adenium/adenium---rocenka-2019---special.html

Josef Skála, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Skála Josef
Author: Skála JosefEmail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Pin It
5 1 1 1 1 1 (3 hlasujících)
Přidat komentář

   
Copyright © 2024 Internetové noviny o kaktusech a sukulentech. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software vydaný pod licencí GNU General Public License.