Translate
csenfrdeitrues

Seznam článků  

   

Přihlásit se  

Přihlášení pro autory článků a správce stránek.

   

časopis kaktusy

Důležité upozornění: termín konání Valné hromady Společnosti českých a slovenských pěstitelů kaktusů a sukulentů je z důvodu nepříznivé hygienické situace přesunut!

Podle plánu a stanov SČSPKS se měla dne 24.10.2020 v severočeském Mostu uskutečnit Valná hromada SČSPKS. Vzhledem ke stávající zhoršující se hygienické situaci není zaručen příjezd delegátů ze Slovenska. Nepřítomnost delegátů ze Slovenska by objektivně znamenala porušení zásad, na kterých byl a SČSPKS založena. Po konzultaci s orgány hygienické služby se dá  předpokládat, že přeshraniční pohyb osob mezi Slovenskem a Českem bude v říjnu t.r. omezen nebo znemožněn.  Výbor SČSPKS projednal tuto nepředpokládanou  situaci a korespondenčním hlasováním rozhodl většinou hlasů členů výboru SČSPKS
o posunutí termínu konání Valné hromady v Mostu o půl roku. Valná hromada by se tedy měla předběžně uskutečnit 24. dubna 2021 v Mostu. Další informace k novému termínu Valné hromady budou průběžně zveřejněny na stránkách časopisu Kaktusy a na webu SČSPKS ( https://cs-kaktusy.cz/homepage/aktuality)

Děkujeme za pochopení

Za výbor SČSPKS

Jaroslav Vích, předseda

Vích Jaroslav
Author: Vích JaroslavEmail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Předseda Společnosti českých a slovenských pěstitelů kaktusů a sukulentů.


Pin It
3 1 1 1 1 1 (2 hlasujících)
Přidat komentář

   
Copyright © 2024 Internetové noviny o kaktusech a sukulentech. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software vydaný pod licencí GNU General Public License.