Translate
csenfrdeitrues

Seznam článků  

   

Přihlásit se  

Přihlášení pro autory článků a správce stránek.

   

časopis kaktusy

Napsal nám přítel Kmječ hezké psaní, mimo jiné i toto:

Co se týče indiánů, koukal jsem na stránky inkaperu.cz, kde je pěkné zhodnocení a ukončení (úspěšného) projektu v Peru a oznámení o přechodu k podpoře mayských dětí a indiánů vůbec ve složité situaci v Guatemale. Nemají to jednoduché a naprosto souhlasím s dalším sběrem peněz i další podporou. Jen by možná bylo dobré změnit upozornění a popis projektu na Vašich stránkách, aby nějaký šťoural nebyl na Vás protivný, že nepíšete pravdu.

NADACE INKA html 48a109734ec0259c

Protože je to přesně tak, jak je výše uvedeno, podívejte se na podrobnosti, na TÉTO ADRESE.

Připomínám, že už dlouhá léta si kaktusáři společně se zbožím u naší firmy objednávají i body v ceně 1 Kč, pod kódem Z 100. Nasbírané peníze vždy po konci roku sečteme, přidáme 10% ze své kapsy a odešleme je nadaci. Za tu řádku roků jsme poslali 290.000 Kč, o kterých jsme přesvědčeni, že byly nadmíru správně umístěny, a že poslouží k dobré věci, přičemž to samé bych o řadě jiných nadací mohl říci jen se sebezapřením.

NADACE INKA html 505156e4375663e4

Skláním se před paní profesorkou Vilímkovou, skláním se před jejím týmem, a pokud budu moci, budu na naše zákazníky naléhat, aby i oni drobnou částkou pomohli. To je ovšem to nejmenší, co mohu udělat.

Pavel Pavlíček a celý tým (rodina) chrudimského kaktusáře.

 

Pavlíček Pavel
Author: Pavlíček PavelWebsite: www.cact.czEmail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Pin It
5 1 1 1 1 1 (7 hlasujících)

Komentáře   

+1 #1 zata 2020-08-04 09:20
Měl jsem to štěstí být v Peru a v Bolívii s paní PhDr. Vilímkovou coby v té době naší průvodkyní a skutečně jsem nikoho tak milujícího malé inky a vůbec celou oblast ještě neviděl! Skutečný odborník na danou oblast a velmi zajímavá a milá osoba. Bohužel, na kaktusy nebyl se skupinkou dalších turistů čas, ale i tak šlo o velmi zajímavou dovolenou:-)
Citovat
Přidat komentář

   
Copyright © 2024 Internetové noviny o kaktusech a sukulentech. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software vydaný pod licencí GNU General Public License.