Translate
csenfrdeitrues

Seznam článků  

   

Přihlásit se  

Přihlášení pro autory článků a správce stránek.

   

časopis kaktusy

Novinky a aktuality, výstavy, setkání, akce, důležitá oznámení a avíza, pozvánky a jiné drobné zpravodajství ze světa kaktusů a sukulentů, kaktusářek, kaktusářů a pěstitelek a pěstitelů sukulentů...

 

Prodejní skleník u Pavlíčků...

Nové publikace...

 


  

Pozor, pozor! Prodejní skleník bude otevřen každou sobotu do konce října, samozřejmě s možností nákupu i ostatního zboží. Rostlinky jsou prodávány s 20 % slevou, což už stojí za to. Do skleníků je přístup i ve všední den, od 8 do 17 hod.

Navíc – 30. října je naposledy otevřen prodejní skleník, a tuto sobotu bude po poledni probíhat tak zvané „kabátové odpoledne“, kde se bude podávat i skvostné točené pivo Bernard 11°. To vše za každého počasí, vč. čaje s chladičem či groček. Na setkání s přáteli se těší Pavlíčkovi

 

IMG_0417

 


 

Nové senzační publikace – tentokrát z Polska! Při jejich časopisu Swiat Kaktusów vyšly dvě nepostradatelné publikace o 150 stranách. Obě jsou oceněny částkou 390,- Kč (+ poštovné). Přinášejí obrázky všech uznávaných druhů a jsou doprovázeny stručným podrobným textem v angličtině, němčině a polštině, která nám je docela srozumitelná. Představení druhů v barevných podobách, a to všech, i oněch nejnovějších, s ještě neplatnými jmény.

Objednávejte publikaci

1) Lexikon rodu Turbinicarpus

2) Speciál Lobivia.

Distribuci zajištuje firma Chrudimský kaktusář. Na skladě pouze po 30 kusech!

 

162

 

163

 


 

Author: Redakce INCACT.CZWebsite: www.incact.czEmail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Internetové noviny o kaktusech a sukulentech


Pin It
4.25 1 1 1 1 1 (4 hlasujících)
Přidat komentář

   
Copyright © 2024 Internetové noviny o kaktusech a sukulentech. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software vydaný pod licencí GNU General Public License.