Translate
csenfrdeitrues

Přihlásit se  

Přihlášení pro autory článků a správce stránek.

   

časopis kaktusy

Vážení čtenáři novin,

čas letí jako voda a za těch 19 let trochu "zestárly" i naše noviny. Zdeněk Podešva udržoval noviny v dosavadní podobě celou tuto dobu. Měl s tím bezesporu mnoho práce a za to mu velké DÍKY. Současné trendy a nové technologie nás ale nutí "udržovat krok" a tak i my jsme se rozhodli noviny trochu modernizovat. V první řadě jsme novinám dopřáli vlastní doménu www.incact.cz, čímž se odseparovaly od současné domény www.cact.cz, která je ve vlastnictví firmy Chrudiský kaktusář, Lídy a Pavla Pavlíčkových. Se správou této domény nabídl pomoc Klub kaktusářu Plzeň. Stránky byly převedeny Henrykem Sikorou do redakčního systému, který by měl redaktorům zjednodušit práci a čtenářům poskytnout řadu vylepšení.

Prosíme Vás teď ale o shovívavost. Bohužel teď není v našich silách přenést veškerá data ze starých novin do nového redakčního systému. Nové stránky jsme museli zprovoznit v průběhu jednoho měsíce. Našim cílem bylo vytvořit funkční nové noviny, přesto do naši vytoužené představy je potřeba ještě investovat mnoho práce. Staré ročníky do dubna 2019 najdete na staré adrese https://www.cact.cz/noviny/, nové od dubna 2019 již budeme vkládat pouze na novou adresu www.incact.cz. Snad se nám časem povede doplnit i starší čísla.

Nadále prosíme všechny staré i nové autory o vaši přízeň, protože bez Vás by tyto noviny nikdy neexistovaly. S případným článkem Vám rádi pomůžeme. Netoužíme po žádných super odborných příspěvcích (bránit se jim ale taky nebudeme). Před zveřejněním budou procházet články patřičnou editací a korekturou. Zde bychom chtěli poprosit i o podporu všechny předsedy klubů, kteří nás jistě můžou podpořit nějakým zajímavým článkem autorů ze svého okolí. My budeme zase rádi podporovat vás, např. zveřejněním pozvánek na vaše klubové akce.

Současně bychom rádi rozšířili redakční okruh novin. Velkou mírou se do teď na tom zasluhoval Pavel Pavlíček. Kvalitní periodiku potřebuje ale kolektiv aktivních lidí. Práce je tu opravdu dost. Vítáme především mladé šikovné lidi, kteří si rozumí s internetem, především s redakčními systémy, HTML kódem, apod. Vítáná je i pomoc s editací a korekcí článků. Rádi bychom do budoucna např. vytvořili kompletní botanický slovník, doplnili atlas kaktusů, ad. Ostatně uvitáme i vaše nápady.

Děkujeme.

Author: Redakce INCACT.CZWebsite: www.incact.czEmail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Internetové noviny o kaktusech a sukulentech


Pin It
4.25 1 1 1 1 1 (12 hlasujících)
Přidat komentář

   
Copyright © 2024 Internetové noviny o kaktusech a sukulentech. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software vydaný pod licencí GNU General Public License.