Translate
csenfrdeitrues

Přihlásit se  

Přihlášení pro autory článků a správce stránek.

   

časopis kaktusy

Vyšel poslední letošní časopis KAKTUSY, 4 čísla plus dva monotematické speciály a s ním vychází i věstník pražského spolku, který přináší důležité informace, nejen pro kaktusáře z Prahy a okolí. Naleznete ho na Věstník č. 240-listopad 2020.

image001 750

Vyšel také populární ATLAS KAKTUSŮ, tentokrát ve světle modré obálce, opět se 40 listy na křídovém papíře, stojí stále pouze 200 kaček.

image003 750

Obojí lze koupit u nás, napište na mejl Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., pošleme obratem. Jen nezapomeňte na svou adresu a číslo svého telefonu, balíčky pro nás rozváží firma GEIS, zavolá vám, až se bude blížit.

Narazil jsem na moc hezké čtení a fotečky na webu https://mexikopedie.cz/2020/12/12/mexikopedicky-prestupny-rok/

Je to hezká příležitost pro každého, kdo má ve sbírce mexické kaktusy, a tudíž má k Mexiku blíž, a chce se dozvědět hezké a mile vyprávěné mexické zajímavosti. A paní Eva Kubátová, která je autorkou příběhů na webu, kam se můžete s přáním o odběr obrátit, vydala i krásnou knihu, kterou si můžete rychle objednat i pod stromeček.

image005 750

A pozor, 18. prosince vyjde na webu www.cact.cz 3. verze nabídkového katalogu Chrudimského kaktusáře. Vyprodané druhy zmizely, další nové druhy přibyly…

---------------------------------------------------------------------

Za Klub kaktusárov Islaya v Trnave v spolupráci s Klubom kaktusárov Nobilis v Bratislave pre Vás zverejňujeme link, kde si môžete pozrieť všetky naše prednášky, ktoré už prebehli, ale aj ktoré plánujeme. Nájdete tam aj prednášky Spolkov Chrudimských a Královohradeckých kaktusářů, v spolupráci s nimi sme využili náš server, aby si ich mohli pozrieť všetci čo ich nestihli, ale aj tí, ktorí by si radi prednášky pozreli znovu.

Stačí kliknúť priamo sem - ONLINE PRERDNÁŠKY.

Najbližšia online prednáška bude 8.1.2021 o 18:00 ale len pre tých, čo sa mi ohlásia na môj email. Prednášať bude Jakub Jilemický o rode  Hawortia. Treba sa vopred prihlásiť, na môj email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Vo vašom  maily potom stačí kliknúť na link a pozerať. Link Vám bude poslaný cca 17:45. Po prihlásení si prosím vypnite kameru a mikrofón, ďakujem. Z prednášky nebude záznam a nebude vysielaná ani na facebooku. Takže máte len jednu možnosť na pozretie tejto prednášky.

 

Za KKS Islaya Mário Snopka

 

Pavlíček Pavel
Author: Pavlíček PavelWebsite: www.cact.czEmail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Pin It
4.5 1 1 1 1 1 (4 hlasujících)
Přidat komentář

   
Copyright © 2024 Internetové noviny o kaktusech a sukulentech. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software vydaný pod licencí GNU General Public License.