Translate
csenfrdeitrues

Seznam článků  

   

Přihlásit se  

Přihlášení pro autory článků a správce stránek.

   

časopis kaktusy

Od roku 2002, tedy již dvacátý rok, díky vám všem milí přátelé, posíláme peníze na podporu nadace, kterou založila obdivuhodná dáma, paní profesorka Olga Vilímková.

Dá se říci, že už PO DESETILETÍ, velmi účinně a spolu se svými spolupracovníky,nadace nezištně pomáhá ke vzdělání dětí v těch nejchudších horských oblastech Guatemaly. Některé církevní nadace s podobnými cíli se snaží zároveň děti ovlivnit svým učením. Nadace Inka tyto cíle nemá, naopak, snaží se podpořit místní zvyky a tradice.

 

906E5

 

99D9A

 

To jsou tedy věci, které před 20 lety ovlivnily i počátek našich snah. Netroufám si najít dost času na to, abych spočítal, kolik vašich peněz jsme Nadaci za tu dobu poslali, je to ale více než čtvrt milionu Kč, a z toho naše prodejna doplatila slíbených 10%, tedy víc než 25.000,- Kč.

Vloni bylo vybráno dost na to, abychom odeslali 15.000,- Kč, viz kopie darovací smlouvy:

 

darovaci-smlouva

 

Takže – ještě jednou - milí přátelé. Díky, díky všem. Naše úcta patří těm, kteří objednáním několika bodů katalogového kódu Z100 přidali několik korun, i těm, kteří mohli svůj rozpočet zatížit více. Chcete-li se s činností nadace seznámit podrobněji, pak si klikněte na http://www.inkaperu.cz/

 

Pavlíček Pavel
Author: Pavlíček PavelWebsite: www.cact.czEmail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Pin It
5 1 1 1 1 1 (7 hlasujících)
Přidat komentář

   
Copyright © 2024 Internetové noviny o kaktusech a sukulentech. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software vydaný pod licencí GNU General Public License.