Translate
csenfrdeitrues

Seznam článků  

   

Přihlásit se  

Přihlášení pro autory článků a správce stránek.

   

časopis kaktusy

Letošní výroční schůze se bude konat v Hořicích v Podkrkonoší, místem konání bude Městské muzeum.

Protože za pronájem místnosti je nutné platit, počítejte s účastnickým poplatkem ve výši 80–100 Kč. Zahájení programu bude v 10 hodin, předpokládané přednášky jsou – W. Prauser (Německo), J. Vích, S. Stuchlík (ČR).

Ubytování je možné na internátu Zemědělské akademie a Gymnázia, cena je 250 Kč za noc. Pokoje jsou dvoulůžkové, ale není problém zajistit pro jednotlivce samostatný pokoj za stejnou cenu. Rezervace bude hromadná na základě došlých přihlášek. Internát je vzdálený necelý kilometr od místa pořádání akce.

Další možností je hotel Královský Dvůr. Cena za jednu noc: jednolůžkový pokoj - 700 Kč, dvoulůžkový pokoj – 1100 Kč, třílůžkový pokoj - 1400 Kč, čtyřlůžkový pokoj - 1700 Kč. Zájemci o ubytování v hotelu si je zajistí sami.

Stravování je možné v hotelu Královský Dvůr nebo v restauraci Bohema, která sousedí s Městským muzeem a má velkou zahradní restauraci. Všechna citovaná místa jsou podbarvena fialově.

Počítá se také s ev. prohlídkou města a samozřejmě s návštěvami sbírek v Hořicích nebo okolí – pro účastníky, kteří přijedou v pátek, bude setkání u mne, v sobotu po přednáškách sbírka Z. Hybský, v neděli L. Fischer, ev. opět já, L. Mejstřík, T. Duben.

Požadavky na ubytování na internátu sdělte závazně do 31. 7. na moji adresu a uveďte také, zda máte zájem o nedělní návštěvu sbírek.

Na setkání s vámi všemi se těší

Vladimír Šorma

image001Mapa - klikni pro zvětšení.

 

Šorma Vladimír
Author: Šorma VladimírEmail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Tel.: 607 117 707


Pin It
5 1 1 1 1 1 (2 hlasujících)
Přidat komentář

   
Copyright © 2024 Internetové noviny o kaktusech a sukulentech. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software vydaný pod licencí GNU General Public License.