Translate
csenfrdeitrues

Přihlásit se  

Přihlášení pro autory článků a správce stránek.

   

časopis kaktusy

Vážení milovníci kaktusů,

vyšlo nové číslo polského časopisu "Kaktusy i Inne – 11 (2)" (Cacti and Others).

okl43

Toto číslo si můžete stáhnout z naši webové stránky kaktusy.net/joomla16 nebo Kaktusové bibliografie ze stránek francouzských kaktusářů https: // www. cactuspro.com/, kde jsou k dispozici i starší čísla časopisu. Najdete v něm opět spoustu zajímavého materiálu. V tomto čísle jsou i tři články v angličtině – Ancistrocactus pinkavanus, Chamaecereus luisramirezii a Arthrocereus damazioi. Nabízíme rovněž odběr papírové verze (12 pln) a tímto i podporu tohoto časopisu.

Cena elektronické verze časopisu "Kaktusy i Inne" je 4 pln (cca 1 euro nebo 25,- Kč). Prosíme čtenáře o úhradu částky na číslo účtu vydavatele - díky tomu může tato publikace nadále fungovat. Je to pro nás opravdu důležité! Děkujeme!

Prosím předejte informace o našem časopise těm, kteří by mohli mít zájem a současně prosíme o příspěvky do našeho časopisu.

ki

Dále bychom Vám rádi doporučili novou knihu o pěstování Litopsů a jiných živých kamenů od dlouhodobého pěstitele Piotra Dziedušyńského. Kniha je v angličtině i polštině. Více informací o knize a nákupu najdete na lithops-book.com/en/.

book cover

 

Romulski Tomasz
Author: Romulski TomaszWebsite: http://kaktusy.net/joomla16/Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Redaktor časopisu "Katusy i Inne"


Pin It
4.3333333333333 1 1 1 1 1 (3 hlasujících)
Přidat komentář

   
Copyright © 2024 Internetové noviny o kaktusech a sukulentech. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software vydaný pod licencí GNU General Public License.