Translate
csenfrdeitrues

Přihlásit se  

Přihlášení pro autory článků a správce stránek.

   

časopis kaktusy

Vážení čtenáři novin, dovolte několik informaci úvodem.

Pokud chcete do novin vložit pozvánku na výstavu nebo jinou akci, pošlete nám ji prosím s dostatečným předstihem. Někdy jsme nuceni vkládat pozvánky zpětně, do již zvěřejněného čísla, což si už ale většina čtenářů nepřečte.

Čas od času máme možnost publikovat zajímavý zahraniční článek, nejčastěji psaný v angličtině, viz např. aktuální číslo "Chamaecereus" a "Lophophora". Pokud by se našel mezi čtenáři IN nějaký dobrovolník, který by byl ochotný občas nějaký článek přeložit, a to nejen z angličtiny, budeme mu všichni velmi vděční.

Jak jste si už asi všimli, články můžete nyní hodnotit podle počtu hvězdiček. Kladné hodnocení je důležitou motivaci pro autory a pro redakci zase vodítko, které tématům se více věnovat.

Povedlo se nám dokončit Botanický slovník, který nyní najdete v horním menu. Slovíčka jsou řazena abecedně. Pro vyhledavání konkrétních slov pak použijte klávesu Ctrl+F.

Henryk Sikora

Author: Redakce INCACT.CZWebsite: www.incact.czEmail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Internetové noviny o kaktusech a sukulentech


Pin It
5 1 1 1 1 1 (6 hlasujících)
Přidat komentář

   
Copyright © 2024 Internetové noviny o kaktusech a sukulentech. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software vydaný pod licencí GNU General Public License.