Translate
csenfrdeitrues

Přihlásit se  

Přihlášení pro autory článků a správce stránek.

   

časopis kaktusy

Novinky a aktuality, výstavy, setkání, akce, důležitá oznámení a avíza, pozvánky a jiné drobné zpravodajství ze světa kaktusů a sukulentů, kaktusářek, kaktusářů a pěstitelek a pěstitelů sukulentů...

 

Časopis Kaktusy

Jarní ústecké TRNOBRANÍ

2. sympozium mezinárodního kaktusářského týmu „Cactus Gymno Team“


 

 

Časopis Kaktusy

 

Časopis KAKTUSY vychází nepřetržitě od roku 1965, vydává Společnost českých a slovenských pěstitelů kaktusů a sukulentů, z. s. V posledních letech vycházejí pravidelně čtyři řádná čísla a obvykle dva až tři Speciály v každém ročníku.

 

annonce_kaktusy_22

 

Noví zájemci o členství se mohou obrátit na nejbližší kaktusářskou organizaci poblíž místa svého bydliště nebo na jednatele společnosti. Časopis Kaktusy (ISSN 0862-4372) je podle stanov dostupný jen pro členy kaktusářských organizací a není ve volném prodeji.

 

 


 

 

JARNÍ  ÚSTECKÉ  TRNOBRANÍ

 

trnobrani

 

 

 


 

 

Liebe Kakteenfreunde,

anbei finden Sie die Einladung in deutscher und englischer Sprache zur 2. Fachtagung des Cactus Gymno Teams International im Botanischen Garten Linz vom 29. - 30. April 2022.

Bitte beachten Sie die Anmeldeformalitäten. Wir hoffen, mit diesem Programm alle an südamerikanischen Kakteen Interessierte anzusprechen und freuen uns auf Ihren Besuch.

Herzliche Grüße

Clemens Füßl
Ulf Marx
Obmann
Schriftführer

 

pozvanka_de

Dear cacti friends,

Please find attached the invitation in both English and German to the 2nd Symposium of the Cactus Gymno Team International at the Botanical Garden Linz from 29 - 30 April 2022.

Please note the registration formalities. We hope that this programme will appeal to everybody interested in South American cacti. We are looking forward to your visit.

Kind regards,

Clemens Füßl
Ulf Marx
Chairman
Secretary

 

pozvanka_en

Vážení přátelé kaktusů,

v příloze naleznete pozvánku v angličtině a němčině na 2. sympozium mezinárodního kaktusářského týmu „Cactus Gymno Team“ v botanické zahradě v Linci ve dnech 29. - 30. dubna 2022.

Věnujte prosím pozornost registračním formalitám. Doufáme, že tento program osloví všechny zájemce o jihoamerické kaktusy. Těšíme se na vaši návštěvu.

S pozdravem,

Clemens Füßl
Ulf Marx
předseda
tajemník

 

Pozvánky: Deutsch, English

 

 


 

Author: Redakce INCACT.CZWebsite: www.incact.czEmail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Internetové noviny o kaktusech a sukulentech


Pin It
5 1 1 1 1 1 (2 hlasujících)
Přidat komentář

   
Copyright © 2024 Internetové noviny o kaktusech a sukulentech. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software vydaný pod licencí GNU General Public License.