Translate
csenfrdeitrues

Přihlásit se  

Přihlášení pro autory článků a správce stránek.

   

časopis kaktusy

Nová kniha pro pěstitele sukulentů

Rod Aeonium

Marco Cristini, The genus Aeonium , AIAS, Řím 2022, 225 stran. (ISBN: 978-88-901345-5-5 ).

 

Vážený pane/paní,

jménem Italské společnosti pro kaktusy a sukulenty (AIAS) Vám s potěšením oznamuji vydání zvláštního čísla našeho časopisu Piante Grasse o rodu Aeonium. Tato publikace, která je nejúplnější monografií zahrnující celý rod, jaká kdy byla napsána, a první, která zahrnuje rostliny popsané v jednadvacátém století, je ilustrována více než 250 vysoce kvalitními fotografiemi a poskytuje čtenářům podrobný a aktualizovaný přehled o každém druhu a poddruhu.

Budu vám zavázán, pokud o ní budete šířit informace mezi dalšími sukulentofily.

S pozdravem z Itálie

Marco Cristini

     redazione di Piante Grasse
     rivista ufficiale dell'AIAS
     (Associazione Italiana Amatori delle piante Succulente)

 

Copertina-eng

 

Tato kniha poskytuje zatím nejúplnější informace o rodu Aeonium. Efektivně vyplňuje mezeru mezi vědeckými popisy roztroušenými v botanických časopisech a monografiích a obecnými knihami o sukulentech, které se často jen letmo zmiňují o několika druzích rodu Aeonium. Kniha obsahuje všechny v současnosti uznávané taxony a díky podrobným informacím o rozšíření jednotlivých taxonů má čtenáři pomoci při jejich určování a pozorování na stanovišti. Kromě toho obsahuje mnoho informací počínaje pěstováním a množením až po péči a zdravotní stav rostlin. Hojně ilustrovaná kniha s více než 250 kvalitními fotografiemi zaujme sběratele sukulentů, cestovatele, botaniky, pěstitele, zahrádkáře a všechny zájemce o bližší poznání tohoto fascinujícího rodu.

Kniha vychází ve dvou jazykových verzích, obě o 225 stranách, jedna anglicky a druhá italsky. Cena je v obou případech 50 eur včetně poštovného do Itálie, EU a Velké Británie.

 

aureum-eng-jpeg.jpg

 

Habitat-ita-jpeg-213x300

 

Jak knihu získat?

Každý, kdo se zaregistruje jako člen do AIAS pro rok 2022, dostane knihu zdarma, protože je zahrnuta v členském poplatku AIAS na rok 2022 (40 € pro Itálii).

Knihu si mohou koupit i ti, kteří nejsou členy AIAS - cena 50 € ( včetně nákladů na dopravu do Itálie, Evropské unie a Spojeného království).

Klikněte ZDE pro informace o knize a jejím objednání.

 

Jak zaplatit?

  1. Paypalem na: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (do popisu platby prosím napište „Aeonium book“)
  2. Bankovním převodem na:
    „Associazione Italiana Amatori delle piante Succulente“
    IBAN: IT10 N076 0103 2000 0003 3688 003
    BIC (Swift kód): BPPIITRRXXX

Jakmile bude platba odeslána, zašlete prosím e-mail na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. s uvedením poštovní adresy, na kterou si přejete knihu zaslat.

 

cropped-imgpres-aias-01-1

 

Author: Redakce INCACT.CZWebsite: www.incact.czEmail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Internetové noviny o kaktusech a sukulentech


Pin It
2 1 1 1 1 1 (2 hlasujících)
Přidat komentář

   
Copyright © 2024 Internetové noviny o kaktusech a sukulentech. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software vydaný pod licencí GNU General Public License.