Translate
csenfrdeitrues

Přihlásit se  

Přihlášení pro autory článků a správce stránek.

   

časopis kaktusy

Vážení čtenáři,

prázdniny jsou v plném proudu a v měsíci srpnu budou mít prázdniny i Naše Vaše noviny. Nové číslo vyjde až 15. září a to je jen skok k Zamykání sezóny 2022. Je tedy na místě informovat všechny, kteří se chystáte k nám do Chrudimi přijet prodat něco ze svých přebytků a samozřejmě i vás, kteří se chystáte svou sbírku rozšířit.

Jedna informace je zásadní. Prostory, kde se burzovní shon odehrával mnoho let, prochází rekonstrukcí. To je špatná zpráva. Mám ale i dobrou. Podařilo se nám zajistit náhradní prostor v chrudimské sportovní hale. Místa pro prodejce i nakupující je zde dost. Pěkné osvětlení a dostatek čerstvého vzduchu jistě přivítáte s povděkem. Maličko horší to bude s parkováním. Pro prodejce budeme mít vyhrazena dvě parkoviště v těsné blízkosti haly, ale návštěvníci si budou muset poradit, jak se dá. V přilehlých ulicích nebo na parkovištích vzdálenějších. Naštěstí v Chrudimi je všude blízko. V zářijovém čísle těchto novin zveřejníme Burzovní zpravodaj s podrobnostmi a mapkou okolních parkovišť. Věříme, že se vše podaří zorganizovat k Vaší spokojenosti.

  

13820_4_Chrudim

Chrudim, náměstí

  

image1

 

image2

Budova a velký sál chrudimské sportovní haly.

 

Ostatní akce budou stejně jako dříve. V pátek večer setkání u Pavlíčků na zahradě, klobásy pana Remeše a pivo po celou dobu trvání akce, pokračování družby v restauraci Šatlava. V sobotu 9-14 hodin burza na novém místě, 14.30-18.30 hodin sympozium v chrudimském kinosále s předáním Zlatého Alberta a večer Country-bál v příjemné hospůdce Růžek na mlýně. Akci zakončíme tradiční česnečkou u Pavlíčků v neděli ráno.

  

15820_3_Chrudim

Dominanty Chrudimi

  

A v září se můžete těšit na, už zase, „normální“ úvodník. Po deset čísel je pro nás budou psát kamarádi z Olomouckého spolku.

Krásné léto všem přeje

Karel Pavlíček

Předseda spolku pěstitelů kaktusů a sukulentů Chrudim

 

IMG_0836

 

IMG_2332

 

IMG_4714

 

IMG_5809

 

Pavlíček Karel
Author: Pavlíček KarelEmail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Předseda spolku pěstitelů kaktusů a sukulentů Chrudim.

Tel: 603479679


Pin It
3.5833333333333 1 1 1 1 1 (48 hlasujících)
Přidat komentář

   
Copyright © 2024 Internetové noviny o kaktusech a sukulentech. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software vydaný pod licencí GNU General Public License.