Translate
csenfrdeitrues

Přihlásit se  

Přihlášení pro autory článků a správce stránek.

   

časopis kaktusy

Od roku 2002, tedy již dvacátý rok, díky vám všem milí přátelé, posíláme peníze na podporu nadace, kterou založila obdivuhodná dáma, paní profesorka Olga Vilímková.

Už po desetiletí tak nadace nezištně a velmi účinně pomáhá ke vzdělání dětí v těch nejchudších horských oblastech Peru. Některé církevní nadace s podobnými cíli se snaží zároveň děti ovlivnit svým učením. Nadace Inka tyto cíle nemá, naopak, snaží se podpořit místní zvyky a tradice.

 

image1emf

 

Zakladatelka nadace, češka Olga Vilímková, učitelka španělštiny na VŠE v Praze, se rozhodla podporovat nadané děti v okolí Cuzca poté, co tu strávila 10 měsíců jako dobrovolná kantorka.

To jsou tedy věci, které před 20 lety ovlivnily i počátek našich snah. Netroufám si najít dost času na to, abych spočítal, kolik vašich peněz jsme Nadaci za tu dobu poslali, Loni (2021) bylo vybráno dost na to, abychom v březnu t. r. na nadační účet odeslali 21.000, - Kč

Velké díky patří vám všem. Naše úcta patří všem, kteří ve svých objednávkách připsali i několik bodů katalogového kódu Z100, a darovali tak dětem několik svých korun, Chcete-li se s činností nadace seznámit podrobněji, pak si klikněte na http://www.inkaperu.cz/

 

Pavlíček Pavel
Author: Pavlíček PavelWebsite: www.cact.czEmail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Pin It
4.3333333333333 1 1 1 1 1 (9 hlasujících)
Přidat komentář

   
Copyright © 2024 Internetové noviny o kaktusech a sukulentech. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software vydaný pod licencí GNU General Public License.